lördag 25 april 2009

stadstur

Idag så har vi varit i luleå och shoppat, var verkligen välbehövligt i vårat kylskåp då jag inte haft tid att handla på hela veckan, men först måste jag ju bara berätta om vad emma sa på morron:
När vi låg i sängen sa jag till tommy att ska vi kanske gå ner och börja göra oss klara så vi kommer hem någon gång idag,emma tittade på mig och så funderade hon en stund och så sa hon ,
- Men mamma vi är ju redan hemma
-Du bara skojar ju.
Det roliga med det hela är att hon riktigt funderade och verkade ha väldigt många tankar runt vad jag just sa.

Idah så har vi ju då som sakt varit i stan , hittade mig ett par nya leggingsjens och så en blus , blev även en blus till emma och så ett -pack med fingervantar och hon har redan hunnit slarva bort 2 av dom paren . Och sedan så blev det en herregud massa mat så nu behöver vi förhoppningsvis bara inhandla lite färsk varor resten av månaden.

När vi kom hem så var ju emmas farfar här vilket uppskattades väldigt mycket av emma så vi har alla varit ute och farfar har dragit emma på traktorn och plockat/samlat en massa skräp från gården som dom sedan kastade i soporna. Bjöd även farfar på middag lax och potatis och efter det en smarrig daim kaka med glass och kaffe.
Nu så är pappan och farfarn ute och håller på med bilen och emma tittar på dora är alldeles starx dax för sängen för lillan håller nästan på att somna här i soffan.
Nu tänkte jag faktiskt bjussa på lite bilder
Blev inte alls så många bilder som jag tänk mig har nästan alla bilder på den andra kameran och ids inte hämta den och föra in bildern så det får bli en annan gång.

nu ska jag fixa emma i säng och sedan blir det robinsson

Trevlig kväll på er

Inga kommentarer: