måndag 18 januari 2010

Pappa <3

Fick alldeles nyss ett samtal som man verkligen inte väntar sig att man ska få. Det var min mamma som berättade att pappa ligger på sjukhuset efter ha fått en propp =(
När min käre far skulle på jobbet imorse vid 6 tiden kände han hur hans ena arm blev svårare att röra, så han gick in till mamma och sa att allt inte stod rätt till och att han ville att dom skulle åka in på akuten (Vilket inte är likt min far) medan mamma gjorde sig färdig så började även ena benet att försvinna. På sjukhuset har dom tagit en massa prover och gjort en massa undersökningar, och när mamma för hem vid 12 tiden idag hade han börjat kunna röra fötterna,tårna och lite av benet, även underarmen kunde han rör men inte överarmen, och nu sover han , antagligen ett bra tag till innan man får veta om det har blivit något mera eller om han börjar bli helt bra.

Allt känns väldigt overkligt just nu, träffade han ju i Fredagskväll och då var han hur pigg och alert som helst och så bara helt plötsligt ligger han på sjukhuset.

Tänker på dig pappa och håller tummar och tår att du snart ska bli pigg igen så vi får hem dig .

Inga kommentarer: